Akkerbouwbedrijf met zeugentak

Akkerbouwbedrijf met zeugentak
Øst Sneptrupvej 10, 7451 Sunds, Denemarken
€16.115.591,00 (koers 7,44 DKK = 1 euro) - Akkerbouw, Varkens
616 Ha 500 Stuks

Gadegaard betreft een akkerbouwbedrijf wat hoofdzakelijk aardappelen teelt voor de Karup-aardappelmeelfabriek, met daarnaast een zeugentak.

Het bedrijf heeft in totaal ca. 616 ha verdeeld over 3 bedrijven en 10 bedrijven zonder gebouwen. De grond is verdeeld in ca. 567,54 ha bouwland.

De bijbehorende grond is goede grof zand JB 1-3, gelegen in grote percelen. Alle grond heeft de mogelijkheid tot irrigatie, met in totaal 21 actieve veldirrigatieputten, met telefoonbediening.

De aardappelproductie van het bedrijf wordt geproduceerd op basis van de inbegrepen 68.062 stuks / hkg. leveringsrechten aan Karup aardappelmeelfabriek.

Voor het cultiveren van het land van het bedrijf komt een uiterst presentabel, goed onderhouden en modern machinepark met een goede capaciteit voor het uitvoeren van alle veldwerk.

Het hoofdbedrijf, staande en gelegen aan de Ø. Sneptrupvej 10, met een zeer goed onderhouden gebouwen, voor het opslaan van aardappelen van het bedrijf, koelcellen van 695 m², grote machineopslag / werkplaatsgebouwen en washal vanaf 2018. Verder zijn er 3 stuks drogende silo’s met voor opslag van graan, evenals een appartement en kantoor / kantine met toilet, etc.

De woning Ø. Sneptrupvej 11, bestaat uit een huurwoning en 5 machinebergingen, met goede opslagmogelijkheden voor machines, graan / aardappelopslag etc. Er is ook een mestsilo van 875 m³, evenals een voormalige varkensstal.

Het eigendom op Hvidmosevej 12 betreft een varkensbedrijf met een licentie voor 500 zeugen per jaar, met een productie voor biggen tot 7 kg. De productie vindt plaats in een stal uit 2002. De hele productie-installatie heeft armaturen van Egebjerg, evenals droogvoerinstallaties en ventilatie van Skiold. Daarnaast is er een grote hal/ machineberging, quarantaineschuur, schuur, garage en mestsilo van 2.800 m³.

Misschien ook iets voor u